"Bunlar Benim Hamarat günlerim 2" isimli yazımı yarına bıraktım, bu arada fotoğrafları da ayarlamış olurum. Haftasonu daha önceden yaptığım turşularda bazı gariplikler oldu diye tekrar turşu yapmıştım. Ama öğrendimki bana garip gelen mavi renge dönen sarımsak olayı yurt dışından gelen sarımsaklarda oluyormuş. Bu durumda bundan sonra turşu yaparken halis mulis Türk Sarımsağı kullanmaya karar verdim. Sizin de başınıza böyle bir şey gelirse turşu yenebiliyormuş.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Eh demek ki onların üzerine de bir şeyler sıkılıyor, dayansınlar diye. Yaşadıkça daha neler göreceğiz merak ediyorum (kek tarifi blog arşivinde var, linkini yorum olarak yazmıştım, gördün mü bilmiyorum ama. Şimdiden afiyet olsun!)
Yorum Gönder